Hver En Krone

Bruger du alle dine penge på at date?

Søger du efter en ny kæreste og den ægte kærlighed? Og har du også været på et utal af mere eller mindre succesfulde dates? Så ved du måske også, at det kan være en dyr fornøjelse. Det er dyrt at date. Med mindre man tænker sig lidt om – for det kan sagtens gøres at have en skøn date uden at slå bunden ud af økonomien.

Dyre dates er ingen garanti for ægte kærlighed

Fine middage, store buketter af blomster og biografbesøg på sofarækkerne. Der er mange måder at gå på date på – og mange af dem kan hurtigt blive lidt af en udskrivning. Og tilmed en udskrivning uden garanti for succes og ægte kærlighed. For hvem siger, at en dyr date er en succesfuld date? Og at en date skal bestå af restaurantbesøg, gaver og oplevelser på 1. række? Heldigvis er der mange andre måder at date på, som kan være mindst lige så gode. Og nogle af dem, er tilmed gratis dating.

Dates for fuld fantasi

Skift de dyre vaner ud med lidt fantasi. Det er både billigere – og også meget mere hyggeligt og frem for alt personligt. Pluk en flot buket vildt voksende blomster i grøftekanten. Inviter din udkårne på frokost med en hjemmelavet picnickurv i en smuk park eller ved vandet. Eller arranger filmforevisning med hjemmepoppede popcorn hjemme i sofaen i stearinlysenes skær. Det koster ikke alverden – men resultaterne kan vise sig at være guld værd!

Oplev jeres by på en ny måde

Det kan også være værd at holde øje med hvilke arrangementer der er i nærområdet. Måske er der en gratis koncert, film i de fri, eller et museum med gratis entre. Men en god – og billig – date, kan også bare være en vandretur i skoven, et spændende foredrag eller måske et slag kort. Det vigtigste er nu en gang at være sammen. Ganske enkelt. Og derfor kan de mest enkle dates også hurtigt ende med at blive de sjoveste og mest mindeværdige.

Lidt ekstra til de særlige lejligheder

Ved at planlægge dine dates en smule, sikrer du ikke alene gode og sjove dates. Du sikrer også din privatøkonomi et godt stykke hen ad vejen. Og der kan virkelig være mange penge at spare, hvis man tænker sig lidt ekstra godt om. Og så giver det jo også mulighed for at skeje lidt ekstra meget ud ind i mellem. For der er jo ingen der siger, at man aldrig skal invitere hende den søde ud på en fin restaurant. Eller overraske med en stor buket af sæsonens flotteste blomster.

billig dating