Hver En Krone

Saml alle dine lån et sted og få fornyet luft i økonomien

For de fleste mennesker, tæller hver en krone. Derfor gælder det også om at bruge sine penge med fornuft – og der kan være mange penge at spare, hvis man tænker sig om. For det kan give helt nye muligheder og flere penge mellem hænderne. Penge der kan bruges på både hverdag og fest. Måske drømmer du om at have råd til en rejse sydpå, få en ny bil eller måske skifte sofaen ud? Og med nogle ganske enkle tips er det absolut ikke umuligt at få i hvert fald nogle af dine drømme opfyldt.

Lån til lige det du ønsker dig

Måske hører du til dem, der i løbet af årene har optaget et eller flere lån. Det kan være til køb af bil eller bolig. Men det kan også være til helt almindeligt forbrug i hverdagen. Og så er du absolut ikke alene! Men det kan være en dyr affære at have mange mindre lån forskellige steder, og renten kan til tider være urimelig høj. For slet ikke at tale om, hvor uoverskueligt det er for de fleste, at have sådan gæld flere steder. Det er da også de færreste der kan indfri alle deres lån på én gang. Det kræver en vis portion ihærdighed, held og også gerne en større gevinst i Lotto eller lignende. Til gengæld er der andre metoder til at nedbringe låneudgifterne og spare penge, som kan bruges til andre og mere sjove ting.

Saml al din gæld med et samlelån

En af metoderne er at samle al din klatgæld og alle dine dyre, små lån et sted. Dette kaldes samlelån. Det giver ikke alene et bedre overblik over de månedlige udgifter til afdrag. Det giver også ofte en væsentlig lavere rent – og frem for alt mere ro i maven. Og så er det både nemt og hurtigt. Det hele kan nemlig klares online ved at svare på ganske få spørgsmål. Blandt andet hvilke lån du ønsker at samle, hvad den månedlige ydelse er samt hvor stor restgælden er. Ofte er der også mulighed for at låne lidt ekstra til at komme igennem dagen og vejen. Rent faktisk helt op til 500.000 kroner visse steder.

Penge – nemt og hurtigt

Et samlelån er et forbrugslån uden sikkerhed. Det betyder, at du kan få pengene næsten med det samme. Og at der ikke stilles spørgsmål ved. hvad du skal bruge dem til. Du skal blot betale den faste månedlige ydelse, der dækker afdraget på lånet, renter og gebyrer. Ved at indstille den ønskede løbetid og finde den optimale månedlige ydelse, kan du lynhurtigt få et forkromet overblik over, om et sådan lån er løsningen for dig og din økonomi. Lyder det fornuftigt sender du blot din ansøgning afsted og får efterfølgende hurtig besked på, om der er hjælp at hente. Som udgangspunkt kan alle benytte sig af denne løsning. Det kræver blot at du er minimum 18 år, har folkeregisteradresse i Danmark, har en fast indtægt og så at du ikke er registreret i RKI.

samlelån