Hver En Krone

Spar penge ved at revurdere din investeringsform

Hvis du er erfaren investor, har du sikkert den opfattelse, at du har styr på dine investeringer, og der ingen løse ender er. Dette kan sagtens være tilfældet, men uanset hvad kan du med fordel gøre dig nogle overvejelser om, hvorvidt din nuværende investeringsform er den hensigtsmæssige for din økonomi. Tænk over om du faktisk anvender den, som er mest passende til dig som investor, og som giver dig mulighed for at få det meste ud af hver en krone, du smider i din investering.

Hvad er din interesse?

Din erfaring som investor spiller en stor rolle, når du skal udvælge den rette investeringsform at handle gennem. Derudover er det også vigtigt, du gør dig nogle overvejelser om dine interesser som investor – de fleste har nogle interesser, som de brænder for, men som ligger i underbevidstheden. Ved at kende til disse interesser og handle herefter, vil du med stor sandsynlighed bruge flere timer på din investering, da det oftest er interesse, som driver værket.

Dette vil i sidste ende have stor mulighed for at medvirke til et større udbytte af din investering, da ”time is key” – og du kan altså spare penge ved at udskifte din nuværende investeringsform med en anden. Selv om en administrering af dit husholdningsbudget i Excel kan virke som en håndgribelig og god både at spare penge på, behøves det altså ikke at være den vej, du går – en revurdering af din investeringsform, kan være en lige så god løsning.

Tænk ud af boksen

Hvis du er kommet frem til en beslutning om, at du vil udskifte din tidligere investeringsform med en ny, kan det være svært at vælge den nye. Gennem disse overvejelser kan du gøre dig selv den tjeneste at tænke ud at boksen og se mulighederne i de alternative investeringsformer såsom CFD’er. Hos Saxo er det nemt og enkel at komme i gang, så snart du har oprettet den konto, du vil handle fra.

Ved at investere gennem CFD’er opnår du en helt særlig fordel, nemlig den at CFD’er kan bruges i alle sammenhænge. Dette indebærer, at du ikke udelukkende kan handle adskillige typer af valuta samt forskellige sammensætninger af valuta men desuden også råvarer, aktier og en del andre ting.

Kend markedet

En måde hvorpå, du også kan spare penge ved at revurdere din overordnede tilgang til din investering, er ved at sikre dig maksimal indsigt i markedet. Dette vil gøre dig bevidst om, hvor og hvornår du bør handle. Sørg derfor for at undersøge markedet godt, inden du begynder med at handle.

invester dine penge